бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

Електрична брусилка

Електрична брусилка

Електрична брусилка

  • Произведувач : BOSCH professional
  • Шифра : GWS 7-115
  • Достапност : Има на залихи
  • 3,999.00 ден.

  • ДДВ:3,999.00 ден.

BOSCH professional

GWS 7-115

300W, 115mm, 1,9kg

Слични производи