бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

ELEKTRICNA BRUSILKA / БРУСИЛКА / KG115 / BLACK+DECKER

ELEKTRICNA BRUSILKA / БРУСИЛКА / KG115 / BLACK+DECKER

ELEKTRICNA BRUSILKA / БРУСИЛКА / KG115 / BLACK+DECKER

 • Произведувач : BLACK+DECKER
 • Шифра : KG115
 • Достапност : Има на залихи
 • 2,899.00 ден.

 • ДДВ:2,899.00 ден.

ELEKTRICNA BRUSILKA / БРУСИЛКА / KG115 / BLACK+DECKER

 • Моќност 750W
 • Напојување 230 V
 • Димензија на диск: 115 мм
 • Број на вртежи: 11000 rpm
 • Димензија на вретено: М14
 • Позицци на помошната рачка: 2
 • Кабел 2 метра.
 • Тежина 2 кг.
 • ГАРАНЦИЈА:2 г
Слични производи