бесплатна достава
за порачки преку 4000,00 денари. 

ELEKTRICNA FREZA / ФРЕЗА / KW1200E / BLACK+DECKER

ELEKTRICNA FREZA / ФРЕЗА / KW1200E / BLACK+DECKER

ELEKTRICNA FREZA / ФРЕЗА / KW1200E / BLACK+DECKER

 • Произведувач : BLACK+DECKER
 • Шифра : KW1200E
 • Достапност : Има на залихи
 • 6,999.00 ден.

 • ДДВ:6,999.00 ден.

ELEKTRICNA FREZA / ФРЕЗА / KW1200E / BLACK+DECKER


 • Моќност 1200 W
 • Напојување 230 V
 • Брзина во празен од 8000-28000 rpm
 • Димензии на футер 6,6.35,8 mm
 • Максимум дијаметар на глодало 30 mm
 • Длабочина на сечење 55 mm
 • Екстрактор за прашина Да
 • Варијабилна брзина  Да
 • Должина на кабел 3 метри
 • Варијабилна брзина која му дава на корисникот повеќе контрола при обработка на дрвото.
 • 3 димензии на футери за фрези 6mm;    6,35mm;   8 mm.
 • Големи странични рачки за посигурен зафат, сигурност и контрола при работа.
 • Заклучување на вретено за полесна замена на ножот.
 • Рамно куќиште на моторот овозможува полесна замена на фрези.
Слични производи