бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

SDS PLUS / ELEKTROPNEVMATSKA DUPCALKA / MPR33 / STATUS

SDS PLUS / ELEKTROPNEVMATSKA DUPCALKA / MPR33 / STATUS

SDS PLUS / ELEKTROPNEVMATSKA DUPCALKA / MPR33 / STATUS

 • Произведувач : STATUS
 • Шифра : MPR33
 • Достапност : Има на залихи
 • 6,999.00 ден.

 • ДДВ:6,999.00 ден.

SDS PLUS / ELEKTROPNEVMATSKA DUPCALKA / MPR33 / STATUS

 • Влезна моќност 850 W
 • Брзина на вртење (RPM) 0-1200
 • Без стапка на влијание на оптоварување (BPM) 0-4850
 • Моќ на удар 3J
 • Систем за монтирање додатоци SDS-PLUS
 • тежина: 3,1кгр
 • Гаранција: 1год
Слични производи