бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

ELEKTRICNA UBODNA PILA / УБОДНА ПИЛА / KS501/BLACK+DECKER

ELEKTRICNA UBODNA PILA / УБОДНА ПИЛА / KS501/BLACK+DECKER

ELEKTRICNA UBODNA PILA / УБОДНА ПИЛА / KS501/BLACK+DECKER

 • Произведувач : BLACK+DECKER
 • Шифра : KS501
 • Достапност : Има на залихи
 • 3,499.00 ден.

 • ДДВ:3,499.00 ден.

ELEKTRICNA UBODNA PILA / УБОДНА ПИЛА / KS501/BLACK+DECKER

 • Моќност 420 W
 • Напојување 230 V
 • Позиции на сечење од 0 ° до 45 °
 • Длабочина на сечење на дрво 65 mm
 • Длабочина на сечење на метал 5 mm
 • Длабочина на сечење на алуминиум 10 mm
 • Удари во минута  3000
 • ГАРАНЦИЈА: 2г
Слични производи